Snowparkit

FI | ENG | RU

Rinteet
21 kpl + siirtymät (valaistu ja lumetettu)
Mountain Dew Snow Park, Rail Park ja Streettis
Suurin korkeusero 151 m
Pisin rinne 950 m, Länsiväylä 1200 m
Rinteitä yhteensä 13,1 km
Pulkkamäki länsirinteillä

Hissit
15 kpl, joista kaksi tuolihissiä
Hissikapasiteetti 18 920 hlöä/h
Neljä ilmaishissiä aloittelijoille
2 kpl sompahissi, mattohissi ja naruhissi
Alle 7-vuotiaat kypäräpäät vanhemman seurassa ilmaiseksi

Sallitut laskuvälineet
Laskettelusukset, telemark, lumilauta, snowblade, monoski ja lumiluistimet. Soveltavat välineet (liikuntarajoitteiset): Bi Ski -kelkka avustajan kanssa. Monoski/dual ski -kelkat ilman avustajaa.

Ladut
20 km (valaistu 5,9 km)
Yhteys Jämsän latuverkostoon (n. 100 km)
Hoidosta vastaa Himosvuoren latuosuuskunta Katso latukartta

Täällä saa temppuilla

Slope style on edelleen niin junnujen kuin isompienkin vankkumattomassa suosiossa. Himos tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja hyppyreistä ja reilauksesta pitäville. Aloittelijoiden temput treenataan länsirinteillä Murrin Streettiksen junnutasoisilla hyppyreillä ja presseillä. Täällä pyörähtävät hyvin ne ensimmäiset sataset kuin kolmisatasetkin. Lisähaasteita laskija voi hakea Mountain Dew Snow Parkin isommista boxeista, kunhan taidot ovat kehittyneet sille tasolle. Pohjoisrinteiden Mountain Dew Rail Parkissa lasketaan ja liu’utaan eritasoisilla reileillä. Kivaa sekin, kun sen osaa.

Yhdessä suunniteltu

Kaikki Himoksen suorituspaikat suunnitellaan yhdessä aktiivilaskijoiden kanssa, ja rinneväki pitää ne lumitykkien ja tamppareiden avulla turvallisessa kunnossa pitkin talvea. Muistathan valita suorituspaikat oman taitotasosi mukaan ja tutustua niiden erityispiirteisiin ja olosuhteisiin aina ennen ensimmäistä hyppyä. Huomioi myös muut kanssalaskijat, ja fiksu käyttää kypärää sekä muita suojavarusteita!

ylakuva
sequence_EL