HimosVertikaali

FI | ENG | RU

Sinustako Himoksen valloittaja nro 1?

Lippujärjestelmämme mahdollistaa hissinousujen ja korkeuserojen seurannan. Voit tarkistaa laskupäiväsi lukemat, kun rekisteröidyt Axess SmartCardin wtp-numerolla HimosVertikaalin käyttäjäksi. Vertikaali on laskijoiden avoin yhteisö, jossa kaikki voivat nähdä toistensa nousut. Mikäli haluat yksityisyyttä, voit toki rekisteröityä käyttäjäksi nimimerkillä.

Järjestämme kauden aikana päiväkohtaisia kisoja, joissa palkintoina päiväkortti ja muita Himos-tuotteita. HimosVertikaalissa voitte kisata myös kaveriporukan kesken ja selvittää, kuka on intohimoisin laskija, ja kuka puolestaan after skin kunkku. HimosVertikaalissa palkitaan myös koko kauden aktiivisin laskija kausi­kortilla. Viime talven ykköseksi lasketteli 16-vuotias akaalainen Sofia Lammasaitta. Suihkitko Sinä puolestasi kauden 2018/2019 voittajaksi?

Kirjaudu HimosVertikaaliin!

Ennätyksiä rikkomaan

Vuosien varrella HimosVertikaalissa on tehty myös kaikkien aikojen ennätyksiä. Kaudella 2012/2013 talven ykköselle kertyi hissinousuja jopa 4 263 ja laskupäiviä 107 kappaletta. Päiväkohtainen nousuennätys on 145 nousua.

_MG_4327_EL
DSC_0153_EL