Hiihtokoulu

FI | ENG | RU

Intohimona laskuoppi?

Ammattitaitoiset hiihdonopettajamme opastavat aloittelijoita uuden lajin pariin olipa kyse laskettelusta, telemarkista, lumilautailusta tai new schoolista. Tarjolla on lisähaasteita myös kokeneemmallekin laskijalle.

Tuntitarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin: intensiiviopetusta yksityistunnilla tai ryhmäopetusta kaveriporukalle. Kaikille avoimia ryhmätunteja tarjoamme viikonloppuisin kysynnän mukaan. Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 järjestämme suosittuja lasten Werneri-hiihtokouluja. Järjestämme myös koululaisryhmille edullista leirikouluopetusta haluttuna ajankohtana.

Hiihdonopetuksen lisäksi hiihtokoulumme järjestää erilaisia ohjelmapalveluja Himoksen rinteillä. Olipa suunnitelmissa työpaikan virkistysretki tai ystäväporukan polttarit, yhdessä hiihtokoulun kanssa voit suunnitella unohtumattoman kokemuksen koko porukalle. 

Varaa tuntisi ennakkoon sähköpostilla hiihtokoulu@himos.fi tai puhelimitse nrosta 040 554 2972. 

Hiihtokoulun hintaan ei sisälly välineet eikä hissikortti. Hiihdonohjaus tapahtuu opetettavan taitotason mukaisesti joko ilmaisissa aloittelijarinteissä tai hissikortin vaativissa rinteissä.

Verneri-hiihtokoulut starttavat taas tammikuussa! Tule mukaan!

DSC_6591_EL
_MG_9094_EL
DSC_5198_EL
_MG_7350_EL