Sijainti ja Yhteydet

FI | ENG | RU

Lumi-Suomen keskipiste – Himos

Himos ja luminen Suomi on lähellä. Himos sijaitsee eteläisessä Keski-Suomessa 9-tien varrella, vain 8 km Jämsän keskustasta Jyväskylään päin. Himokselle ajat ruuhka-Suomen suurimmista kaupungeista vain reilussa parissa tunnissa samoin kuin Pohjanmaan lakeuksilta. Myös junat tuovat Jämsään niin etelästä kuin pohjoisestakin. Valitsemalla Himoksen lomakohteeksi toimit vastuullisesti ympäristöämme kohtaan. Kun matkustat lähelle, säästät energiaa ja polttoainetta. Sinulle jää myös enemmän aikaa lasketteluun ja lomailuun kuin jos matkustaisit pohjoisen keskuksiin. Jämsän rautatieasemalta ja keskustasta on Himokseen bussiyhteys talvikauden aikana.

Etäisyydet:

Jämsä keskusta8 km
Jämsä rautatieasema9 km
Jyväskylä55 km
Tampere95 km
Lahti125 km
Kouvola190 km
Helsinki220 km
Turku250 km
Vaasa280 km

Katso tästä tarkempi tiekartta. Jämsän rautatieasemalta ja keskustasta on Himokseen bussiyhteys. Katso aikataulu

Helposti Helsingistä Himokselle!

Himokselle järjestetään bussilla päivämatkoja Helsingistä Lumiset ry:n toimesta. Ajopäivät päivitetään syksyn aikana. Linja-autot ovat tilausajoliikenteeseen tarkoitettuja autoja, joissa mm. wc, dvd ja ilmastointi sekä riittävät matkatavaratilat matkustajien suksien ja lumilautojen kuljetusta varten. Matka toteutuu, kun ilmoittautuneita matkustajia on 25 hlöä / reissu. Ilmoittautuminen pääsääntöisesti netin kautta www.lumiset.net Tiedustelut puhelimitse numerosta 010 439 9402

Helposti Tampereelta Himokselle!

Himokselle järjestetään bussilla päivämatkoja Tampereelta Väinö Paunu Oy:n toimesta. Paunun Expressbus-vuorot lähtevät lauantaisin klo 8.00 ja sunnuntaisin klo 10.20 Tampereen linja-autoasemalta. Kotimatkalle Himokselta lähdetään lauantaisin klo 16.10 ja sunnuntaisin klo 17.10. Tampereen seudun koulujen loma-aikoina matkoja tehdään päivittäin. Tällöin noudatetaan sunnuntain aikataulua. Katso lisää ja tilaa oma matkasi! 

Onnibussilla Himokselle!

Onnibusin Turku-Tampere-Jyväskylän linja pysähtyy nykyisin 9-tiellä Himoksen kohdalla. Katso aikataulut ja varaa oma matkasi!

Himokselle junan raiteilla!

Himokselle ja Jämsään pääsee kätevästi myös junalla. Katso VR-aikataulut https://www.vr.fi/cs/vr/fi/jamsa_fi

Jämsän rautatieasemalta ja keskustasta on Himokseen bussiyhteys. Katso Jämsä-Himos Aikataulu

Taksipalvelut Himoksella

Himoksen Aluetaksi Oy, taksipalvelua 8-hengelle Himoksen alueella. Tilaa numerosta 0400 342 121. www.himoksenaluetaxi.com

_MG_5450_EL
DSC_6861_EL_opiskelijat