Myytävät tontit

FI | ENG | RU

Tontteja huippupaikoilta!

Himos-Yhtiöillä on Länsikeskuksen asemakaavassa länsirinteiden huipulla ja juurella on tarjolla rakennusvalmiita loma-asuntotontteja sekä isompia palvelu- ja majoitusrakentamisen kokonaisuuksia. Tämän parempaa sijaintia harrastustesi äärellä Himokselta et löydä – ekologista asumista parhaimmillaan. Huikea mahdollisuus aktiivilaskijoille ja -golfareille. Himoslehtoon (ABC-rinteen reuna) ja Muurajaisrinteeseen (Himmin rinteen yläosa) voit toteuttaa vaikkapa alppityylisen Chalet-huvilan. 

Tontit sijaitsevat aivan rinteen reunassa ja ovat näin aktiivisen laskettelijan unelmapaikalla. Suksilla/laudalla omalta pihalta suoraan rinteeseen ja takaisin. Himoslehdon tonteilla on kunnallistekniikka jo valmiina ja rakentamaan pääsee vaikka heti. Tonteille voit rakentaa yksittäisen talon, paritalon ja isommille suuremmankin kokonaisuuden. Länsirinteiden alaosassa karavanalueen paikalle on kaavoitettu viisi kappaletta isompia 3000 kem2 RM-tontteja. Nämä soveltuvat mainiosti esimerkiksi huoneistohotellirakentamiseen. 

Rakennusten alakertaan on kaavan mukaan mahdollista sijoittaa kauppa-, ravintola- tai muita oheispalveluita. Tontit sijaitsevat aivan rinnepinnassa, mutta myös Himos Golfin rangen ja ykkösteen äärellä. Tulevaan kylpyläänkin matkaa kertyy vain noin 700 metriä.

Kysy lisää ja varaa oma Himos-tonttisi! Himos-Yhtiöt Oy Juhani Ojala, puh. 0400 640 588 tai juhani.ojala@himos.fi.