


Bistron menu - Kausi 18/19
Ateria | Hinta |
---|---|
Pikku-Himos 100% naudanlihapihvi 45 g, cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia, ketsuppia ja majoneesia + ranskalaiset + juoma 0,3 l | 8,90 |
Himos 100% naudanlihapihvi 113 g, cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia, majoneesia + ranskalaiset + juoma 0,4 l | 9,90 |
Ruis-Kana Ruisleipä, paneroitu broilerpihvi, savujuustoa, salaattia, ananasrengas, majoneesia + ranskalaiset + juoma 0,4 l | 10,90 |
Vege BBQ Nyhtökaurapihvi 80g, vegaani cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, salaattia, tomaattia, jalapenoja, vegaanista BBQ majoneesia + ranskalaiset + juoma 0,4 l | 11,50 |
BBQ 100% naudanlihapihvi 113 g, cheddarjuustoa, pekonia, jalapenoja, marinoitua punasipulia, salaattia, tomaattia, BBQ-kastiketta + ranskalaiset + juoma 0,4 l | 12,70 |
Kanafile Paneroituja broilerinfileitä 4 kpl, currymajoneesia+ ranskalaiset + juoma 0,4 l | 10,90 |
Kukkakaaliwingsit Paneroituja kukkakaalin nuppuja 150 g, majoneesia + ranskalaiset + juoma 0,4 l | 8,90 |
Pitatasku *** Kanalla; Salaattia, tomaattia, tsatzikia, kebabkastiketta, ***Kebabilla; salaattia, tomaattia, jalapenoja, suolakkurkkua, valkosipulikastiketta ***Halloumilla; salaattia, tomaattia, kurkkua, marinoitua punasipulia, jalapenoja, BBQ-kastiketta | 11,70 |
Ranskalaiset ja juoma Reilut ranskalaiset + juoma 0,4 l | 6,90 |
Ranskalaiset kebabilla Kebabia, ranskalaisia, jalapenoviipaleita, kebabkastiketta + juoma 0,4l | 8,90 |
Päivän keitto (arkipäivisin tammikuussa klo 12-15) | 8,90 |
Aterioissa limsan voi korvata tuoremehulla, pillimehulla tai maidolla ja ranskalaiset voi korvata salaattiannoksella.
Keittiö suljetaan puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Hampurilaisaterioita saatavilla arkisin ma-la klo 19 saakka ja su klo 16.30 saakka.
Hinta- ja aukioloaikamuutokset mahdollisia.
Tiedustelut ja varaukset ryhmille 020 711 9100 tai myynti@himos.fi
Tiedäthän Himoksen

alle 7v. -edut!
- kypäräpäät laskevat ilmaiseksi
- saavat tunnin ilmaisen varustekokeilun
- ruokailevat lounas- ja keittobuffassa ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa

