kausikortti puoleen hintaan

Etusivu

RINTEET

0 / 23

HISSIT

0 / 15

LADUT

0 / 20

HIMOS-SÄÄ
ALA-ASEMA / YLÄ-ASEMA °C

0 / -2

RINTEET

0 / 23

HISSIT

0 / 15

LADUT

0 / 20

HIMOS-SÄÄ
ALA-ASEMA / YLÄ-ASEMA °C

0 / -2

Tervetuloa HimoSkimbaajat!

Himoksella laskettelet Etelä- ja Keski-Suomen suurimmilla rinteillä parhaimmillaan marraskuun lopulta aina vappuun asti. Himos vastaa koko perheen haasteeseen, sillä 23 rinteen valikoimasta löytyy monenlaista laskettavaa, jokaiselle taitojensa mukaan. Muista, että alle 7-vuotiaat kypäräpäät suihkivat vanhempiensa seurassa veloituksetta ja lasten rinteet ovat ilmaisia ikään ja kokoon katsomatta.Tule yksin, kaksin, perheen tai kavereiden kera ja valloita oma suosikkirinteesi!

Suunta kohti uutta kautta

Syksyn aikana kalusto huolletaan ja pakkasmittarin pudotessa riittäviin lukemiin käynnistyy jälleen lumetus. Työ aloitetaan länsirinteiltä ja pohjoista kohti edetään siirtymäreittejä pitkin säiden sallimassa tahdissa. Lopulta kaikki rinnealueet ovat auki sesongin ja sään mukaan.

Uusi kausi, uudet kotisivut!

Olemme uudistaneet kesän aikana sivustomme ilmettä. Toivon mukaan löydät etsimäsi asiat nyt vielä helpommin. Surfaillessasi muistele hetki viime talvea ja virittäydy jo uusiin, lumisiin tunnelmiin laskettelukautta odotellessa. Sivustoa päivitetään vielä joiltain osin seuraavien viikkojen aikana. Luistavaa talven odotusta!

Somekansan keskipiste