Caravan-paikat

FI | ENG | RU

Caravan-paikat

Himoksen asuntovaunupaikat sijaitsevat Länsi- ja Pohjoisrinteiden juurella, vain mononheiton päässä hissien ala-asemista. Länsirinteillä on 120 paikkaa ja Pohjois-rinteillä 30 paikkaa, jotka ovat sekä kausi- että vuorokausivuokrauksessa.
Länsirinteiden palvelurakennuksesta löytyvät wc:t, suihkut ja saunat sekä naisille että miehille. Länsirinteillä on myös astioiden tiskauspiste, pesutorni, kaapeli-tv ja kemiallisen wc:n tyhjennys.

Pohjoisrinteiden palvelurakennuksessa on wc:t ja suihkut sekä naisille että miehille, ja yhdessä saunassa naisten sekä miesten saunavuorot. Astioiden tiskauspiste ja kemiallisen wc:n tyhjennys löytyvät myös pohjoisrinteiltä.

Saunat ovat lämpimänä perjantaisin, lauantaisin ja loma-aikoina länsirinteillä klo 16-23 ja pohjoisrinteillä klo 17-23 (naiset 17-19 ja 21-22, miehet 19-21 ja 22-23).

Vaunuvuorokausi vaihtuu klo 14.00. Paikan saa käyttöönsä tulopäivänä klo 14.00 ja luovutus lähtöpäivänä klo 14.00 mennessä.

Länsi-ja pohjoisrinteiden alaosissa on myös laavuja ja nuotiopaikkoja polttopuineen.

Caravan-alueiden kartat

Lataa tästä länsirinteiden ja pohjoisrinteiden vaunualueiden tarkemmat kartat pdf:nä.

» LÄNSIRINTEET, aluekartta
» POHJOISRINTEET, aluekartta

Caravan tapahtumia kaudella 2018-2019

Royal Caravan Cup

Talvikauden aikana Himos-karavaanarit kisailevat omassa Royal Caravan -cupissa, jossa on palkintona mm. seuraavan kauden kausipaikka ja Elan-sukset voittajan valinnan mukaan.

Running Dinner

Kevättalvella järjestetään keväisin karavaanareiden oma tapahtuma Running Dinner, joka huipentuu yhteiseen illanviettoon HimosBistron vintille.

Varaukset, vastaanotto ja lisätiedot

Himos-Yhtiöt

Puh 020 711 9100

sähköposti

markkinointi@himos.fi

Rinteiden auki ollessa caravan-alueen vastaanotto toimii lipunmyynnissä.