Etusivu

FI | ENG | RU
10.00-19.30

RINTEET

23 / 23

HISSIT

15 / 15

LADUT

24 / 24

ALA-ASEMA -7 °C
YLÄ-ASEMA -4 °C
10.00-19.30

RINTEET

23 / 23

HISSIT

15 / 15

LADUT

24 / 24

ALA-ASEMA -7 °C
YLÄ-ASEMA -4 °C

Tervetuloa HimoSkimbaajat!

Himoksella laskettelet Etelä- ja Keski-Suomen suurimmilla ja monipuolisimmilla rinteillä. Katso tarkemmat rinnetiedot rinneinfostamme! Pävittäiset aukioloajat löydät myös nettisivuiltamme. Arkisin avoinna ovat länsirinteet, viikonloppuisin kaikki rinnealueet. Lauantaista 16.2. alkaen kaikki rinnealueet ovat avoinna päivittäin huhtikuun alkuun saakka.

Muista, että alle 7-vuotiaat kypäräpäät suihkivat vanhempiensa seurassa veloituksetta, ja lasten rinteet ovat ilmaisia ikään ja kokoon katsomatta. Tule yksin, kaksin, perheen tai kavereiden kera ja valloita oma suosikkirinteesi!

Himoksen alueen laduille pääsee Himoskylä-opasteen osoittamasta suunnasta, parkkipaikan perältä. Pohjoisrinteiden päällä olevalle valaistulle ladulle pääsee parhaiten autolla.

Hiihtolomilla tapahtuu!

Hiihtolomaviikolla 8 ja 9 on päivittäin tarjolla monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Lomakauden starttaa lauantaina 16.2. vauhdikas Elan-Bolle Snowtour klo 11-15. Sunnuntaina perheen pienimmät pääsevät kisaamaan ilmaisen Panda-pujottelun palkinnoista Peikkorinteessä klo 14 alkaen. Kivoja kisoja järjestetään niin Novelle-tarkkuuspujottelun, Suomi Slalomin kuin HimosVertikaalinkin merkeissä. HimosBistrossa viihdyttää lomalauantaisin Trio Jumissa klo 16 alkaen. Lasten discossa tanssahdellaan HimosBistron vintillä keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Katso tarkemmat tiedot ja tapahtuma-ajat tapahtumakalenteristamme!

Somekansan keskipiste