Kotimainen perheyritys

Hiihtokeskus Himosvuori Oy on yksityinen Juhani Ojalan ja Päivi Kuokkasen v. 1983 perustama perheyhtiö. Hiihtokeskustoiminta käynnistyi pohjoisrinteillä Tapaninpäivänä 1984, kun Hiihtokoulurinne avattiin.

Virallisia avajaisia vietettiin 29. joulukuuta, jolloin rinteiden juhlallisen avauslaskun suoritti nopeuslaskulegenda Kalevi "Häkä" Häkkinen.

Paljon on vuoria valloitettu ja vuosia kulunut sen jälkeen. Rinteitä on laajennettu ja hissejä rakennettu moninkertainen määrä alkuvuosista.  Vuoden vaihteessa 2014 juhlimme Himoksen 30-vuotissynttäreitä nuorekkaissa merkeissä.

Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin myös Himottu vuori -historiikki, tarina Himoksen laskettelun vuosista. Kirjaa voi ostaa Ski Shopista ja kesällä Klubiravintolastamme.

Himosta on rakennettu aina laskettelijan ja lautailijan parasta tavoitellen. Meidät on palkittu  mm. Vuoden Hiihtokeskus -tittelillä 1995 ja 2001. Vuosina 1998 ja 2002 Hiihtokoulu Himoset palkittiin Vuoden Hiihtokoulu -arvonimellä. Tämän lisäksi opettajamme ovat moninkertaisia hiihtokoulujen Suomen mestareita.

Työllistämme vakituisesti hiihtokeskusyhtiöissä ympäri vuoden 15 henkilöä ja talven aikana laskettelijoita palvelee lisäksemme noin 120 kausityöntekijää.

Todellista rinneretkeilyä

Viimeisimmät rinne- ja hissiuudistukset ovat luoneet Himoksesta aidosti yhtenäisen, laajan ja monipuolisen palvelukokonaisuuden. Pitkäaikainen Keski-Himos-unelmamme toteutui vihdoin vuonna 2006, jolloin avattiin siirtymäreitit pohjoisen ja lännen välille sekä uudet länsihuipun rinteet. Tammikuussa 2008 avattu neljän hengen tuolihissi kruunasi hienosti tämän kokonaisuuden.

Positiivinen asiakaspalaute on ollut kannustavaa.  Himos komeilee tutkimusten mukaan edelleen,  oikullisista talvistakin huolimatta, valtakunnan terävimmässä kärjessä käyntiaikomuksissa ja suosituimmuudessa. Hissiliikevaihdoltaan Himos on Suomen 5. suurin keskus.

Tavoitat meidät puhelimitse 020 711 9100 tai sähköpostilla  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimitusjohtaja Juhani Ojala
Markkinointijohtaja, hallituksen pj. Päivi Kuokkanen
Myyntipäällikkö Mia Anttonen
Liiketoimintajohtaja, rinteet Jouni Ojala
Liiketoimintajohtaja, rinneravintolat, vuokraamot Elsi Ojala
Ravintolapäällikkö Susanna Hietala
Käyttöpäällikkö Ilpo Lapinmäki
Hissivastaava Oliver Brigo
Vuokraamon esimies Santtu Hiekkataipale

 

681210023 028img4c18b2d2a59666648