Slope style on edelleen niin junnujen kuin isompienkin vankkumattomassa suosiossa. Himos tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja hyppyreistä ja reilauksesta pitäville. Aloittelijoiden temput treenataan länsirinteillä Murrin Streettiksen junnutasoisilla hyppyreillä ja presseillä. Täällä pyörähtävät hyvin ne ensimmäiset sataset kuin kolmisatasetkin.

Lisähaasteita voi hakea Mountain Dew Snow Parkin isommista boxeista, kunhan taidot ovat kehittyneet sille tasolle. Pohjoisrinteiden Mountain Dew Rail Parkissa lasketaan ja liu’utaan eritasoisilla reileillä. Kivaa sekin, kun sen osaa.

Kaikki Himoksen suorituspaikat suunnitellaan yhdessä aktiivilaskijoiden kanssa, ja rinneväki pitää ne lumitykkien ja tamppareiden avulla turvallisessa kunnossa pitkin talvea. Muistathan valita suorituspaikat oman taitotasosi mukaan ja tutustua niiden erityispiirteisiin ja olosuhteisiin aina ennen ensimmäistä hyppyä. Huomioi myös muut kanssalaskijat, ja fiksu käyttää kypärää!

Himoset-hiihtokoulu tarjoaa opastusta ja vinkkejä slope stylen pyörteisiin mm. järjestämällä Kinos-kursseja kauden aikana arki-iltaisin ja loma-aikoina.

DSC 6921DSC 6929DSC 5321 ELDSC 5151 EL