Pohjoisrinteiden Kilparinne pitää 30 vuoden jälkeenkin suvereenin paikkansa monen sydämessä. Se on juuri se "must" leppoisan jyrkällä profiilillaan. Mukavaa vaihtelua ja haasteita riittää myös alueen muissa rinteissä, jotka ovat Himoksen pisimpiä.

Rail Parkista löytyy useampi linjavaihtoehto temppuiluista kiinnostuneille. Hiihtokoulurinteessä lasketellaan ne ensimmäiset mutkat, olipa kyseessä pieni tai suuri vasta-alkaja. Rinneprofiili on sopivan helppo ja  hissi on ilmainen.

Aito rinnekaksikko

Luoteisrinteet ovat oiva pari - ovathan kyseessä Himoksen isäntäväen nimikkorinteet. Jussin jyrkkä kysyy enemmän kanttia, kun taas Päivin kaarre tarjoaa hieman loivemman laskun. Testaa, kumpi on sinun mieleesi!

Katso rinnekartta »

Luistavasti länteen

Todelliseen vuoriseikkailuun pääset laskemalla aina uudelle rinteelle ja hissille. Siirtymäreittejä pitkin suihkit rinnealueelta toiselle: Länsiväylällä lasket pohjoisesta länteen jopa 1200 metriä ja Luoteisväylää pitkin pääset lännestä pohjoiseen.

Neljän hengen tuolihissillä nouset länsihuipulle 148 metrin korkeuteen. Alas johtaa kolme mustaa, haastavaa rinnettä, joiden jälkeen todella tuntee laskeneensa!

Mountain Dew Snow Parkin hyppyreistä saa ilmaa suksien alle ja huippusuosittu, uudelleen muotoiltu Murrin Streettis tarjoaa samoja haasteita junnukoossa.

Lännen ilmaiset Peikkorinteet ovat lapsiperheiden ikisuosikit. Joonan kumpu mattohisseineen tutustuttaa lapset turvallisesti lajin pariin.

10023 028 ELDSC 001510023 039 ELyla asema