Himos tarjoaa Etelä- ja Keski-Suomen monipuolisimmat ja pisimmät rinteet jo vuodesta 1984! Käytössä on parhaimmillaan huikea 21 rinteen ja 15 hissin hiihtosirkus. Alkuperäinen rinnevisio on edennyt vuosien saatossa ja koko Himosvuoren kylki on nyt valloitettu, mutta lisärakentamistakin riittää.

Himos vastaa koko perheen haasteeseen, sillä rinnevalikoimasta löytyy monenlaista laskettavaa, jokaiselle taitojensa mukaan. Muista, että alle 7-vuotiaat kypäräpäät suihkivat vanhempiensa seurassa veloituksetta ja lasten rinteet ovat ilmaisia ikään ja kokoon katsomatta.

Himoksen suosikkirinne

Juhlatalven 2014/2015 äänestyksessä Himoksen suosikkirinteeksi kruunattiin Turistirinne 17 % äänimäärällä. Kakkoseksi sijoittui Kilparinne (14 %) ja kolmannelle sijalle kipusi Tuolihissirinne (12 %). Kaikki pohjoisirinteiden klassikoita. Seuraaville sijoille tulivat Jussin jyrkkä, Keskimaa ja Mountain Dew Snow Park. Myös aivan pienimmät rinteet Joonan kumpua ja Peikkorinteitä myöten saivat omansa äänistä.

Luota lumen ammattilaisiin

Viime talvet ovat olleet erityisen haastavia sääolosuhteiltaan. Siitä huolimatta Himoksella on laskettu lähes normaalin mittainen kausi joulukuun alusta vappuun asti. Kaikki rinnealueet (noin 60 ha) lumetetaan ympäristöystävällisesti ja nykyaikaisin menetelmin. Työ aloitetaan pakkasten myötä länsirinteiltä ja pohjoista kohti edetään siirtymäreittejä pitkin säiden sallimassa tahdissa. Lopulta kaikki rinnealueet ovat auki sesongin ja sään mukaan

Tehokas lumetusjärjestelmämme takaa hienot puitteet laskemiselle, vaikka luonnonlunta olisi vain nimeksi. Toki toivomme, että iso tykki taivaaltakin tekisi osansa talvipuitteisiimme. Aktiivisimmille kävijöille hiihtopäiviä kertyy kaudessa yli 100 päivän verran. Luota siis lumen ammattilaisiin ja tule nauttimaan kanssamme talven ja laskemisen iloista, vaikka kotiportailta se lumikasa väliin puuttuisikin!

 

 

DSC 664710023 028 EL10023 039 ELDSC 6812