Länsirinteiden rinneravintolat

oiva logoteksti rgb 300x110Himos Bistrossa on tarjolla herkullisia hampurilaisaterioita ja pientä suolaista. Linjastolta löytyvät myös suolaiset ja makeat kahvileivät. A-oikeudet.

Menu ja aukioloajat »

oiva logoteksti rgb 300x110Himos Buffet avaa ovensa entisen Pitsalan tiloissa joulun jälkeen.

Himos Buffetissa on tarjolla runsas lounaspöytä lisäkesalaatin, leivän ja jälkiruokakahvin, teen tai kaakaon kera. A-oikeudet.

Menu ja aukioloajat »

Pohjoisrinteiden rinneravintolat

Himos Cafe:ssa on tarjolla herkullinen ja runsas keittobuffet, jossa maistuu mm. lohi-, gulassi- ja tomaatti-vuohenjuustokeitto. Myös Sibylla-hodarit ja laskettelun lomassa maistuvia kahvilatuotteita. A-oikeudet.

Menu ja aukioloajat »

Alle 7-v. ilmaiseksi

Muista! Alle 7-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi vanhemman seurassa Himos rinneravintoloiden  lounas- ja keittobuffetissa.


Ruokailut ryhmille

Kätevin tapa huolehtia seurueesi ravintola-palveluista ovat rinneravintoloiden lounaslipukkeet tai arvosetelit. Varaa vieraillesi lounaslipukkeet haluamaasi ravintolaan tai hanki 5, 8 tai 10 euron arvoisia arvoseteleitä. Ryhmävaraukset ja arvoseteleitä voi tiedustella numerosta 020 711 9100 tai osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Omat makkarat ja eväsleivät voit nauttia laavuilla ja nuotiopaikoilla, joita on useita niin rinteiden alaosassa kuin ylhäällä huipulla.

Iltaisin voit nauttia à la carte -annoksia ja pitsoja alueen muissa ravintoloissa. Jämsän palvelut ovat reilun kahdeksan kilometrin päässä. Tutustu Himos-alueen palvelutarjontaan tästä.

atria logosibylla logoHartwall logofazer logo

img4c18d0e831e97 uusi538467551801