Länsirinteiden rinneravintolat

oiva logoteksti rgb 300x110Himos rinneravintolassa on tarjolla reilunkokoisia hampurilaisaterioita. Linjastolta löytyvät myös makeat kahvileivät, munkit ja pikkusuolaiset. A-oikeudet.

Kotiruokalounas Ski Bar Putikossa, rinneravintolan yläkerrassa, on katettuna alkukaudesta pe-su, ja päivittäin joululomalla 26.12.-8.1. sekä helmikuun alusta lähtien.

Menu ja aukioloajat »

oiva logoteksti rgb 300x110Pitsala palvelee länsirinteillä Himos rinneravintolan välittömässä läheisyydessä. Pitsalassa nautit reilunkokoiset pitsat pöytiin tarjoiltuna. Tarjolla on myös vaihtuva valikoima sliceja ja pitsoja voi tilata myös mukaan. A-oikeudet.

Menu ja aukioloajat »

Pohjoisrinteiden rinneravintola

Pohjoisrinteiden rinneravintolassa on tarjolla herkullinen ja runsas keittobuffet, jossa maistuu mm. lohi-, gulassi- ja tomaatti-vuohenjuustokeitto. A-oikeudet.

Menu ja aukioloajat »

Alle 7-v. ilmaiseksi

Muista! Alle 7-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi vanhemman seurassa Himos rinneravintoloiden  lounas- ja keittobuffetissa.


Ruokailut ryhmille

Kätevin tapa huolehtia seurueesi ravintola-palveluista ovat rinneravintoloiden lounaslipukkeet tai arvosetelit. Varaa vieraillesi lounaslipukkeet haluamaasi ravintolaan tai hanki 5, 8 tai 10 euron arvoisia arvoseteleitä. Ryhmävaraukset ja arvoseteleitä voi tiedustella numerosta 020 711 9100 tai osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Omat makkarat ja eväsleivät voit nauttia laavuilla ja nuotiopaikoilla, joita on useita niin rinteiden alaosassa kuin ylhäällä huipulla.

Iltaisin voit nauttia à la carte -annoksia ja pitsoja alueen muissa ravintoloissa. Jämsän palvelut ovat reilun kahdeksan kilometrin päässä. Tutustu Himos-alueen palvelutarjontaan tästä.

atria logosibylla logoHartwall logofazer logo

img4c18d0e831e97 uusi538467551801