Intohimona laskuoppi?

Ammattitaitoiset hiihdonopettajamme opastavat aloittelijoita uuden lajin pariin olipa kyse laskettelusta, telemarkista, lumilautailusta tai new schoolista. Tarjolla on lisähaasteita myös kokeneemmallekin laskijalle.

Tuntitarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin: intensiiviopetusta yksityistunnilla tai ryhmäopetusta kaveriporukalle. Kaikille avoimia ryhmätunteja tarjoamme viikonloppuisin kysynnän mukaan.

Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 järjestämme lasten Werneri- ja Kinos-hiihtokouluja. Järjestämme myös koululaisryhmille edullista leirikouluopetusta haluttuna ajankohtana.

Kiinnostaako lumilautailu?

Tarjoamme lautailijoille niin alkeis- kuin jatkotason tunteja, joissa voit valita tekniikkaopetuksen sijaan freestyle-treenit opettajan kanssa. Tai miten olisi tutustuminen rinteiden kuningaslajiin, telemarkiin?

Jos rinnelajit tuntuvat hurjilta, opetamme myös maastohiihtoa niin perinteisesti kuin luistellen. Tarjoamme ohjausta myös soveltavassa laskettelussa.

Hiihdonopetuksen lisäksi hiihtokoulumme järjestää erilaisia ohjelmapalveluja Himoksen rinteillä. Olipa suunnitelmissa työpaikan virkistysretki tai ystäväporukan polttarit, yhdessä hiihtokoulun kanssa voit suunnitella unohtumattoman kokemuksen koko porukalle. Voit hankkia ikimuistoisen elämyksen myös ystävällesi lahjakortin muodossa. Kysy lisää!

Varaa tuntisi ennakkoon sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse nrosta 040 554 2972. Hiihtokoulu palvelee kaikkien rinteiden aukiollessa länsirinteillä ja on avoinna päivittäin klo 17 saakka.

Hiihtokoulu on suljettu kaudelta 2017-18. Opetustiedustelut Hiihtokeskuksen vaihteesta 020 711 9100.

Hiihtokoulun hintaan ei sisälly välineet eikä hissikortti. Hiihdonohjaus tapahtuu opetettavan taitotason mukaisesti joko ilmaisissa aloittelijarinteissä tai hissikortin vaativissa rinteissä.

 

Werneri-hiihtokoulu

8928909468800028