Ulos, ylös ja rinteeseen! Laskettelu ja lautailu ovat perheille ja kaveriporukoille sopivia harrastuksia ikään ja kokoon katsomatta. Laskiessa nautit ulkoilusta ja kuntoilusta, mutta ennen kaikkea hauskasta yhdessäolosta - ja se, jos mikä, on tärkeää arkisen aherruksen keskellä.

Pakkaa perhe tai porukka autoon ja lähde matkaan. Välinevuokraamosta löydät sopivat välineet niin lasketteluun kuin lautailuunkin. Ja jos murtsikka viehättää enemmän, tarjolla on myös maastohiihtovälineitä. Aloittelijan on hyvä startata päivänsä hiihtokoulun opissa, mutta alkukaudesta lajin kertaus sopii itse kullekin.

Evästauko paikallaan

Ahkera laskettelu vie energiaa. Jotta jaksat, muista välillä tankatakin. Rinnealueen ravintolat palvelevat sinua rinteiden auki ollessa. Tarjolla on mm. hampurilaisaterioita, lounasbuffet, pikkusuolaista ja -makeaa sekä viikonloppuisin ja loma-aikoina myös pizza- ja keittobuffetit. Omat eväshetket sujuvat laavuilla ja nuotiopaikoilla vaikka makkaroita paistellen.
Iltaruokailuun puitteita tarjoavat niin HimosHotellin Tupa kuin Mono-pizzeriakin, Ravintola Rinne ja iki-ihanat alueen omat erikoisuudet Patapirtti ja Hirvikartano.

7115000220087100