Golf, Frisbeegolf, maastopyöräily vai retkeily?

Himoksella vietät vuorilomaa kesälläkin aktiivisesti liikkuen ja harrastaen. Himos Golfin 18-reikäinen pay and play -kenttä polveilee kauniisti Himosvuoren kainalossa. Länsirinteiden ilmainen frisbeegolfrata on laajennettu 18-väyläiseksi.Kiekot, maastopyörät ja nyt uutuutena myös Fat biket sekä Sup-laudat voit vuokrata Klubiravintolasta.

Kolmen huipun lenkki kiertää rinnemaastossa sisältäen niin nousuja kuin laskuja huikeissa maisemissa. Kysy reittikartat Klubiravintolasta tai tsekkaa reitistötsivultamme. Caravanalueella voit yöpyä vaunun tai asuntoauton kera. Reception Klubiravintolassa.

Klubiravintolassamme on tarjolla kahvilatuotteita, virvokkeita ja sesongin mukaan herkullinen keitto-salaattibuffet. Ravintolassa A-oikeudet.

Hinnasto 3.6.–20.8.2017 - vuokraukset Klubiravintolasta

Frisbeegolf (18 väylää) ilmainen
Kiekko 5 €
3 kiekon laukku 10 €
Maastopyörät ja Fat biket
3 tuntia 20 €
Päivä 30 €
-Kypärä sisältyy hintaan. Kysy myös perhealennusta! 
Sup-lauta  
3 tuntia 20 €
Päivä 30 €
-Kelluntaliivi sisältyy hintaan.
Petanque, mölkky ja kävelysauvat lainataan panttia (10 €) vastaan. 
Caravanpaikat 
Vrk 34,50 €
SFC-kortilla alennus 10 %. Hinta sisältää sähkön ja tukirakennuksen palvelut. HUOM! Juhannuksena karavanalue suljettu ja Iskelmän ajaksi paikat vuokrattu HimosLomille.

Pidätämme oikeuden hintojen ja aukioloaikojen muutoksiin. Hinnat sisältävät alv:n.
Todistathan henkilöllisyyden vuokrausten yhteydessä, kiitos. 

 

Työporukan virkistykseen!

Järjestä työ/kaveriporukalle tutustumispaketti golfiin ja frisbeegolfiin. Kokonaiskesto ryhmän koosta ja tarjoiluista riippuen 3-4 tuntia. Kysy lisää toimistoltamme tai Klubiravintolasta, puh. 020 711 9100 tai lähetä tarjouspyyntö Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..