Hands free -lippujärjestelmä

Himoksella on käytössä etäluettava Axess-lippujärjestelmä. Uudistuneessa lippukaupassamme voit tänä talvena ladata liput SkiDatan 30- ja 01-alkuisiin kortteihin.

Sijoita hissilippusi vasempaan hiha- tai rintataskuun. Älä rei’itä lippua. Mikäli korttiin on tehty reikä, se ei silloin välttämättä toimi, sillä siru saattaa olla vioittunut. Muista poistaa taskusta vanhat ja muiden keskusten liput.

HUOM! Kaikki liput ladataan Axess-SmartCard-sirukortille (ei sisälly lipun hintaan, paitsi kausikorteissa). Hissikortit ovat firmakortteja lukuun ottamatta henkilökohtaisia.

Muista! Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat vanhemman seurassa ilmaiseksi!

Osta lippusi netistä – säästät 5 %!

Saat lippusi 5 % edullisemmin, kun lataat sen netissä Axess-SmartCardiin (6 €). Perillä säästät aikaasi ja sujahdat autolta tai mökiltä kassajonon ohi suoraan rinteeseen.               

Tiesithän! Lippukaupasta ostamasi lippu on voimassa kauden 2015–16 ja aktivoituu vasta ensimmäisellä hissinousulla kyseisen päivän lipuksi. Voit siis ostaa lipun ennakkoon ja käyttää sen itsellesi parhaiten sopivana aikana. Kanttaa sisään Lippukauppaan!

 

Lipunmyynti

Lipunmyyntipisteet avataan 15 min ennen rinteiden avautumista ja myynti lopetetaan 30 min ennen rinteiden sulkeutumista. Kaikkien rinnealueiden ollessa avoinna viikonloppuisin ja loma-aikoina myyntipisteet palvelevat länsi- ja pohjoisrinteillä. Alkukaudesta ja arkisin sesonkiaikojen ulkopuolella käytössä on länsirinteiden lipunmyyntipiste.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kaikkiin sivuillamme esiintyvien hintojen ja aikojen muutoksiin sekä oikeuden määrätä, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä. Niitä on käytössä kulloisenkin sesongin ja sään mukaan.

Noudatamme SHKY:n ja Kuluttajaviraston välisiä laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja. Toimitusehdot saatavissa lipunmyynnistämme, lisätietoja löydät myös www.ski.fi.

Hyväksytyt maksuvälineet

Käteinen, pankkikortit, Visa, Eurocard, MasterCard, OK, Diners Club, Amex, Visa Electron, Virikeseteli ja -kortti, Edenred Ticket Mind&Body, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-Online, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartun Saldo ja Sporttipassi sekä Easybreak.

HUOM! Työnantajan maksamat liikunta- ja kulttuurisetelit tai -kortit käyvät maksuvälineenä vain henkilökohtaiseen hissilippuun ja varustevuokraan.

 

 6603661690326639