Himos-Yhtiöillä on Länsikeskuksen asemakaavassa länsirinteiden huipulla ja juurella on tarjolla rakennusvalmiita loma-asuntotontteja sekä isompia palvelu- ja majoitusrakentamisen kokonaisuuksia. Tämän parempaa sijaintia harrastustesi äärellä Himokselta et löydä - ekologista asumista parhaimmillaan. Huikea mahdollisuus aktiivilaskijoille ja -golfareille.

Himos tontit Skiin skiout

Himoslehtoon (ABC-rinteen reuna) ja Muurajaisrinteeseen (Himmin rinteen yläosa) voit toteuttaa vaikkapa alppityylisen Chalet-huvilan. Tontit sijaitsevat aivan rinteen reunassa ja ovat näin aktiivisen laskettelijan unelmapaikkalla. Suksilla/laudalla omalta pihalta suoraan rinteeseen ja takaisin. Himoslehdon tonteilla on kunnallistekniikka jo valmiina ja rakentamaan pääset vaikka heti. Muurajaisrinteen kunnallisteknikka valmistuu talven 2018 aikana. Tonteille voit rakentaa yksittäisen talon, paritalon ja isommille suuremmankin kokonaisuuden.

Länsirinteiden alaosassa karavanalueen paikalle on kaavoitettu viisi kappaletta isompia 3000 kem2 RM-tontteja. Nämä soveltuvat mainiosti esimerkiksi huoneistohotellirakentamiseen. Rakennusten alakertaan on kaavan mukaan mahdollista sijoittaa kauppa-, ravintola- tai muita oheispalveluita. Tontit sijaitsevat aivan rinnepinnassa, mutta myös Himos Golfin rangen ja ykkösteen äärellä. Tulevaan kylpyläänkin matkaa kertyy vain noin 700 metriä.

Kysy lisää ja varaa oma Himos-tonttisi!
Himos-Yhtiöt/Hiihtokeskus Himosvuori Oy, toimitusjohtaja Juhani Ojala, puh. 0400 640 588 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..