Himoksella laskettelet Etelä- ja Keski-Suomen suurimmilla rinteillä. Tule yksin, kaksin, perheen tai kavereiden kera ja valloita oma suosikkirinteesi!

Himoksen 34. laskettelukausi päättyi vappuaattona aurinkoisessa säässä perinteisin menoin teemalla Lasketellen shortsikauteen. Rinnekone sai yo-lakkinsa ja pääsi näin toviksi kesälomille. Vesilaskualtaassa vesi loiskui ja yleisö sai ihastella näyttäviä temppuja. Piukin asu -kisa oli innoittanut vappukansaa hauskoihin asukokonaisuuksiin kylpytynnyrilautailijan viedessä voiton. Lämmin kiitos kaikille päätösriehassa mukana olleille ja muillekin talvena aikana Himoksella lasketelleille! Hyvää kesää ja nähdään pakkasten tullen rinteissä!

Kurkkaa ajankohtaisia kuulumisiamme Facebook- ja Insta-tililtämme.

Loma-Suomen keskipiste

Himos on vahvasti ympärivuotinen lomakohde. Tarjolla olevien kesäaktiviteettien lisäksi HimosLomien Himos Parkissa järjestetään useita festareita ja tapahtumia kesän mittaan. Syksyllä 2015 julkaistu kylpylähotellin aiesopimus käynnisti hotellialueen kaavoituksen. Kaava on nyt vahvistunut ja suunnitelmia projektin suhteen on tehty. Seuraavaksi on HCR:n investointipäätösten vuoro.


100% uusiutuvalla energialla

sahkis

Käytämme Himoksen hissi- ja rinnetoiminnoissa yhteistyökumppanimme Tampereen Sähkölaitoksen toimittamaa sähköä, joka on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä. Olemme mukana nyt ja myös jatkossa vuosina 2017-2025 valtakunnallisessa Energiatehokkuussopimuksessa.

Esitetilaus 2015Banneri 7v 210x340px

Himosgolf-banneri

 

DSC 6655DSC 6574DSC 6934DSC 6889

Mutkissa mukana rossignol logoHartwall logo